Näistä on superbrändit tehty
Vuonna 2003 aloitin uudelleen kuntosaliharjoittelun, joka oli ollut enemmän tai vähemmän tauolla ruuhkavuodet. Reilun nelikymppisen oli hyvä vähän ryhdistäytyä.
Olimme juuri muuttaneet uusperheemme kanssa uuteen kotiin Vantaan Simonkallioon ja Finnbody avasi uuden hienon salin Tikkurilan keskustaan. Aloimme vaimoni kanssa käymään uudella salilla.
Sali oli upea. Kahdessa kerroksessa uutuuttaan kiiltäviä laitteita. Alakerrassa oli iso ryhmäliikuntasali. Löytyi myös hämärät spinning-salit valtavine äänentoistolaitteineen. (Kerran erehdyin menemään spinning-tunnille. En oikein hallinnut tekniikkaa. Muistan, että varsinkin seisaalla ajaminen oli totaalisen hirvittävä kokemus. Meinasin kuolla.)
Sali oli sisustettu modernisti sen aikaisilla muotiväreillä limenvihreällä ja oranssilla. Bonuksena salilta löytyi rentoutumishuone, jossa oli hierontatuoleja, joissa pystyi selaamaan nettiä samalla kun antoi tuolin hieroa kipeitä lihaksia.
Finnbodylla käymisestä tuli meille elämäntapa. Treenasimme 3-4 kertaa viikossa.
Voi sanoa, että Finnbody merkitsi minulle siinä elämänvaiheessa todellista superbrändiä.
Superbrändi on sitä, että jokin palvelu tai tuote vaikuttaa käyttäjänsä elämään hyvin vahvasti. Siitä tulee ikään kuin osa käyttäjäänsä.
Tunnusomaista tällaisille brändeille on myös se, että niiden kehittymisessä on henkilöstön rooli ollut suuri. Välittyyhän superbrändi usein henkilöstön kautta asiakkaille hyvänä ja parhaimmillaan erinomaisena palveluna.
Superbrändille on ominaista myös erinomaiset asiakas- ja työntekijäkokemukset, korkea laatu, tuloksellisuus, hyvä kilpailukyky, kiitettävä työnantajamielikuva ja asiakasuskollisuus.
Superbrändi syntyy, kun brändistä tulee merkityksellinen
Kehittämässäni Superbrändi-ohjelmassa brändi välitetään ensin työntekijöille ja sen jälkeen he välittävät sen asiakkaille.
Haluatko kuulla lisää? Laita meiliä, niin sovitaan napakka palaveri kasvotusten tai verkon yli.